2020-03-06 09:27Pressemeddelelser

50% HURTIGERE INSTALLATIONER MED MILWAUKEE TOOLS FØRSTE DIGITALE MOMENTNØGLE

Milwaukee Tool afslører med stolthed branchens første motoriserede momentnøgler, som giver øget produktivitet, præcis momentnøjagtighed og avancerede rapporteringsfunktioner.

De digitale M12 FUEL 3/8" og 1/2" momentnøgler med ONE-KEY giver 50% hurtigere installationer, erstatter håndværktøj og installationsprocesser med to værktøjer, og giver større nøjagtighed, som forhindrer overstramning. Værktøjerne forbedrer også momentrapporteringen ved at generere momentdata og rapporter med tilpasningsmuligheder for inspektører og ejere via One-Key.

"Elektrikere har ansvaret for at installere ledninger og udføre tilslutninger i overensstemmelse med producentens anvisninger. Desværre strammer mange elektrikere forbindelserne for kraftigt på én af disse to måder: (1) ved at bruge slagnøgle og derefter momentnøgle eller (2) ved manuelt at bruge skralden i en momentnøgle til at opnå den krævede værdi. Ud over at være tidskrævende kan dette føre til overstramning og skader hos brugerne som følge af gentagne bevægelser," siger Henrik Nielsen, Nordic Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.

"Den digitale M12 FUEL™ momentnøgle med ONE KEY™ øger produktiviteten ved at levere hurtigere og mere præcise fastspændinger samt rapportering direkte fra værktøjet," fortsætter Henrik Nielsen.

Værktøjerne kombinerer en kulfri POWERSTATE-motor og en digital momentnøgle i ét værktøj og kan give op til 50% hurtigere installationer med præcis momentnøjagtighed på op til ±2% med uret og ±3% mod uret til momentfølsomme bolte.

 

Processen

Trin 1: Indstil momentmålet efter opgaven

Trin 2: Træk udløseren til maks. omdr./min.

  • Værktøjet stopper automatisk før målmomentet for at forhindre overstramning.

Trin 3: Afslut med hånden for at opnå målmomentet

  • Værktøjet giver brugeren besked om, at det korrekte moment er nået via lyd, vibrationer, LED-lamper og en meddelelse på skærmen.

Trin 4 (valgfrit): Tryk på "Gem" for at registrere momentarbejdet

 

Rapportering

"Værktøjet er kompatibelt med ONE-KEY og kan derfor levere enkel registreringsfunktion med én knap til lagring af dataene. Derefter kan man tilpasse en rapport over dataene som dokumentation til inspektører eller ingeniører. Det vil i sidste ende fjerne behovet for at registrere momentværdien manuelt for hvert befæstelseselement," siger Henrik Nielsen.

Der kan lagres op til 28.500 momentbegivenheder i værktøjet, og et ubegrænset antal begivenheder kan lagres i ONE-KEY-appen. ONE-KEY-rapporterne kan nemt tilpasses og arrangeres efter den aktuelle opgave. Samtidig giver ONE-KEY™ brugerne mulighed for at oprette trådløs forbindelse til værktøjet via deres smartphone for at tilpasse værktøjets indstillinger, spore dets placering, administrere det i værktøjsbeholdningen og låse værktøjet for øget sikkerhed.

 

Specifikationer:

M12 FUEL™ ONE-KEY™ ½" digital momentnøgle (M12 ONEFTR12-201C)

Drejningsmoment: 16,9-203,4 Nm

Nøjagtighed: med uret: +/-2 %, mod uret: +/-3 %

Værktøjsoptagelse: ½” firkant

Omdr./min.: 0-100

Tilgængelige indstillinger: 15

Datalagringskapacitet: 28.500 begivenheder

Kalibrering: 1 gang om året eller efter 5.000 cyklusser

Måleenheder: ft-lbs, in-lbs, Nm, kg-cm

Længde inkl. batteri: 596,9 mm

Vægt inkl. batteri: 2,6 kg

Sprog: Engelsk, spansk, fransk, hollandsk, italiensk, tysk

Momentmeddelelser: LED-lamper, LCD-skærm, lyd, vibration


Leveres med M12 REDLITHIUM-ION 2,0 Ah
batteri, M12oplader og transportkuffert.

Fås også uden batteri og oplader.

 

M12 FUEL™ ONE-KEY 3/8" digital momentnøgle (M12 ONEFTR38-201C)

Drejningsmoment: 13,6-135,6 Nm

Nøjagtighed: med uret: +/-2 %, mod uret: +/-3 %

Værktøjsoptagelse: 3/8" firkant

Omdr./min.: 0-100

Tilgængelige indstillinger: 15

Datalagringskapacitet: 28.500 begivenheder

Kalibrering: 1 gang om året eller efter 5.000 cyklusser

Måleenheder: ft-lbs, in-lbs, Nm, kg-cm

Længde inkl. batteri: 591,8 mm

Vægt inkl. batteri: 2,5 kg

Sprog: Engelsk, spansk, fransk, hollandsk, italiensk, tysk

Momentmeddelelser: LED-lamper, LCD-skærm, lyd, vibration


Leveres med M12 REDLITHIUM-ION 2,0 Ah
batteri, M12oplader og transportkuffert.

Fås også uden batteri og oplader.

 

Læs mere om de digitale M12 FUEL ONE-KEY™ momentnøgler, se videoer af dem i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk


Emner: M12

Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Daniel Lawaetz
Marketing Coordinator
Daniel Lawaetz
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen