2020-04-03 09:01Pressemeddelelser

BATTERIDREVEN HYDRAULIKPUMPE ÆNDRER EL-ARBEJDE FUNDAMENTALT

Milwaukee Tool fortsætter med at løfte produktiviteten til nye højder i elindustrien med introduktionen af M18 FORCE LOGIC 700 bar hydraulikpumpen. Denne nye hydraulikpumpe er fuldt kompatibel med alle eksisterende 700 bar/10.000 psi-klassificerede hydraulikslanger og enkeltvirkende pressværktøjer. Den leverer op til 2 gange hurtigere gennemstrømning sammenlignet med andre batteridrevne løsninger på markedet.

Den op til 2 gange hurtigere gennemstrømning giver en ydeevne på niveau med benzindrevne maskiner – med blandt andet cyklustider på 24 sekunder og op til 60 presninger af 1590 ACSR-koblinger på ét enkelt batteri. M18™ FORCE LOGIC™ HUP700 hydraulikpumpen ændrer grundlæggende på, hvordan transmissionsledninger installeres.

"Efterspørgslen på batteridrevne press- og klippeværktøjer stiger fortsat, efterhånden som elindustrien arbejder sig frem mod mere sikre og produktive arbejdsmiljøer. Som førende inden for batteridrevet pressteknologi har Milwaukee Tool gjort det til sit mål grundlæggende at ændre på, hvordan elinstallationer udføres – uanset ledningens størrelse – med det samme batteri. Den nye hydraulikpumpe udvider vores sortiment, så vi kan tilbyde en komplet løsning inden for klipning og presning i M18™-systemet," siger Henrik Nielsen, Nordic Product Manager hos Milwaukee Tool.

Det adaptive trykreguleringssystem PFM (Predictive Force Monitoring) måler konstant den leverede kraft fra værktøjet, så hastigheden holdes konstant i stedet for at falde, når opgaven bliver mere krævende. En grøn LED-indikatorlampe giver brugeren øjeblikkelig press-verifikation for at sikre, at man har opnået det nøjagtige press hver gang – en ny fordel for en branche, der skal levere uovertruffen nøjagtighed og pålidelighed. Værktøjet har desuden ONE-KEY™, så brugerne kan gemme cyklusdata i realtid, generere rapporter, vise historiske data for værktøjets ydeevne, synkronisere al information trådløst til skyen samt spore og administrere værktøjet.

For at gøre det endnu mere effektivt kan der leveres en ramme til pumpen, så den kan hænge i spande og kurve. Rammen holder pumpen i balance, mens der frigøres plads inden i rammen.

Den nye M18 FORCE LOGIC HUP700 hydraulikpumpe er endnu et supplement til et omfattende sortiment af elværktøj, batteridrevne pressværktøjer og kabelsakse, højeffektiv arbejdsbelysning, håndværktøj, opbevaring og elinstallationsværktøj.

 

Specifikationer

M18 FORCE LOGIC™ 700 bar hydraulisk pumpe
(M18 HUP700-121)

  • Maks. tryk: 700 bar (10.000 psi)
  • Gennemstrømning på lav: 2,0 l/min.
  • Gennemstrømning på høj: 0,4 l/min.
  • Olietank kapacitet: 1,3 l
  • Koblingstyper: CEJN 115-serien
  • Adaptiv trykregulering: PFM
  • ONE-KEY: Ja

Leveres med 1 x 12,0 Ah M18 REDLITHIUM-ION HIGH OUTPUT™ -batteri og 1 x M12 M18™ hurtiglader, ledningsbaseret fjernbetjening, 1,8 m kabel til betjening og han-han-adapter CEJN serie 115.

 

Læs mere om M18 FORCE LOGIC™ HUP700 hydraulik pumpen, se videoer af den i aktion eller finde nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk


Emner: M18

Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Daniel Lawaetz
Marketing Coordinator
Daniel Lawaetz
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen