2021-02-18 09:30Pressemeddelelser

BEGRÆNS LAGENE MED DEN NYE FUNKTIONSTRØJE MED VARME FRA MILWAUKEE®

I denne vinter udvider Milwaukee Tool sit sortiment af varmetøj med introduktionen af den USB-genopladelige WORKSKIN funktionstrøje med varme.

 

Den nye funktionstrøje er udviklet til at have på alene eller som basislag under almindeligt arbejdstøj. Komforten ved arbejdstøj kombineres med den brancheførende varmetøjsteknologi fra MILWAUKEE® for at give brugerne en alt-i-en løsning.

WORKSKINfunktionstrøjen med varme drives af REDLITHIUM USB 3.0 Ah-batteriet med kulfibervarmeelementer for en jævn varmefordeling over hele brystet og den øverste del af ryggen for at sikre alsidighed og total kropsvarme. Med en LED touch-knap kan brugerne vælge mellem to varmeindstillinger for at få ideel varme i ethvert miljø, mens en hurtig opvarmningsfunktion leverer varme 3 x hurtigere.

Fremstillet med brancheførende varmetøjsteknologi, der giver brugerne en alt-i-en varmeløsning.

WORKSKINfunktionstrøjen med varme er fremstillet med to lag polyesterforing, fleeceforede ærmer, sømløse skuldre og ærmer der giver brugerne et opvarmet mellemlag, der er letvægts så mobiliteten og komforten bevares. 

MILWAUKEE®‘s REDLITHIUM USB-varmetøj giver den professionelle håndværker mulighed for at holde varme uden mange ekstra lag, der begrænser bevægeligheden i det daglige arbejde.

 

 
REDLITHIUM USB-varmetøj

Fås i størrelse S-2XL 

 

Hvis du vil vide mere om det USB-genopladelige varmebasislag eller varmetøj, kan du se videoer af det i aktion eller finde din nærmeste butik ved at besøge www.milwaukeetool.dkOm Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming
Michelle Lysgaard
Marketing Coordinator
Michelle Lysgaard