2020-10-05 07:01Pressemeddelelser

DET HURTIGSTE OG MINDST VIBRERENDE 12V-MULTIVÆRKTØJ ER FRA MILWAUKEE®

Milwaukee Tool er stolt over at lancere det nye kompakte M12 FUELmultiværktøj, som har den bærbare produktivitet, ydelse og driftstid, der kendetegner M12 FUEL-teknologien.

 

Det nye multiværktøj har den bedste ydelse af alle 12V oscillerende multiværktøjer. Multiværktøjet leverer hurtig skærehastighed, lavt vibrationsniveau i hele værktøjet og klingeskift uden brug af værktøj for færre driftsstop.

 

Det nye M12 FUEL multiværktøj inkluderer tre innovationer, der er eksklusive for MILWAUKEE® — den kulfrie POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-batteriet og REDLINK PLUS-elektronikken.

 

Den kulfrie POWERSTATE-motor kombineret med en aggressiv oscillationsvinkel på 1,8° venstre/højre og 10.000-20.000 omdr./min. giver den hurtigste skærehastighed på en 12V-platform og gør det muligt at udføre dykskæring, fjerne søm og fuger samt at skære gennem bolte uden problemer. Desuden er værktøjet konstrueret med vibrationsdæmpende teknologi, der minimerer vibration hele vejen gennem værktøjet og ikke kun i håndtaget.

Det nye multiværktøj leverer en hurtig skærehastighed, lavt vibrationsniveau og værktøjsfrit klingeskift.

REDLINK PLUS-elektronikken muliggør kommunikation mellem værktøj og batteri, hvilket giver suveræn ydelse, beskyttelse og produktivitet. Når værktøjet er udstyret med et M12 REDLITHIUM 4.0-batteri, kan det udføre mere arbejde end noget andet 12V-værktøj, inkl. op til (54) 25 mm x 50 mm snit i egetræ og (65) 25 mm x 50 mm snit i fyrretræ.

 

Multiværktøjet har universal-adapter samt klingeskift uden brug af værktøj. Det har desuden justerbar hastighed med 12 trin, så brugeren kan indstille hastigheden efter arbejdsopgaven, samt integreret LED-lys, som belyser arbejdsområdet.

 

Sammen med M12 FUEL™ multiværktøjet lancerer Milwaukee Tool også et nyt bredt sortiment af klinger til multiværktøj med Starlock®-fæste. Sortimentet dækker arbejdsopgaver som skæring, slibning og fjernelse af materialer.

 

 

Det nye M12 FUEL-multiværktøj er en del af M12-systemet, som er det største 12V-system på markedet. Serien har fokus på at levere brancheførende holdbarhed og kraft på selv de mest trange steder. M12-systemet består aktuelt af mere end 80 løsninger.

 

Specifikationer:

 

M12 FUEL multiværktøj (M12 FMT-422X)

  • Oscillationsvinkel:     1,8° venstre/højre
  • Ubelastet hastighed: 10.000-20.000 omdr./min.
  • Vægt med batteri:     1,2 kg
  • Variabel hastighedsindstilling
  • Værktøjsfrit klingeskift

 

Leveres med 1 x 2,0 Ah og 1 x 4,0 A h M12 REDLITHIUM™-batteri, lader, unbrakonøgle, 1 x adapter, 1 x dyksavklinge OSC 112, 1 x slibebund, 3 x slibepapir 60, 3 x slibepapir 80, 3 x slibepapir 120, 3 x slibepapir 240, støvudsugningsadapter, dybdestop og HD Box.

 

*Fås også i en version uden batterier og lader

 

Læs mere om M12 FUEL™ multiværktøjet, se videoer af det i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

 


Emner: M12

Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Daniel Lawaetz
Marketing Coordinator
Daniel Lawaetz
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson