2020-01-22 10:00Pressemeddelelser

​KOMPAKT OG PRAKTISK MILWAUKEE® M12 FUEL™ VINKLET LIGESLIBER

Milwaukee Tool introducerer den nye kompakte M12 FUEL vinklede ligesliber.

Den første vinklede ligesliber på batteri med en størrelse og ydeevne, der fungerer optimalt i det professionelle værksted. Dette nye værktøj har ydeevne som en pneumatisk maskine, hastighedsregulering i 4 trin og en kompakthed, der gør det muligt at arbejde på selv de trangeste steder.

I lighed med alle andre M12 FUEL™-produkter har dette nye værktøj tre særlige MILWAUKEE®-innovationer – den kulfrie POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-batteriet og REDLINK PLUS-elektronikken – som giver brugerne mulighed for at fjerne materiale hurtigere og med større kraft end et trykluftværktøj.

Den kulfrie POWERSTATE-motor leverer højere motoreffekt, som giver værktøjet mere kraft end de fleste pneumatiske vinklede ligeslibere. Afbryderen med 4-trins variabel hastighed giver enestående kontrol til brugeren. Samtidig betyder den batteridrevne teknologi, at man slipper for kompressorer og slanger samt den daglige vedligeholdelse, der følger med.

Uden begrænsninger fra slanger og kompressorer kan brugerne udnytte dette stort set overalt, hvor det kan komme ind.

Den nye M12 FUEL vinklede ligesliber indgår i M12™ -systemet, markedets største kompaktsystem, der fokuserer på at levere branchens bedste holdbarhed og kraft ved arbejde under trange pladsforhold. I øjeblikket består M12™-serien af mere end 80 elværktøjer.

 

Specifikationer

M12 FUEL vinklet ligesliber (M12 FDGA-422B)

Omdr./min.: 0 – 10.000/15.000/20.000/24.500

Hastighedsregulering med 4 trin

Størrelse på spændehylse: 6 og 8 mm

Længde: 119 mm

Vægt med batteri: 0,75 kg (2.0 Ah)

Leveres med 1 x M12 REDLITHIUM-ION 2,0 Ah-batteri, 1 x M12 REDLITHIUM-ION 4,0 Ah-batteri, M12-oplader og værktøjstaske.

Fås også uden batterier og oplader.

Læs mere om den vinklede M12 FUEL-ligesliber, se videoer af den i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk


Emner: M12

Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Daniel Lawaetz
Marketing Coordinator
Daniel Lawaetz
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen