2020-04-24 07:26Pressemeddelelser

LETTERE ARBEJDSDAG MED INNOVATIVT KRYMPEVÆRKTØJ FRA MILWAUKEE®

Milwaukee Tool afslører med stolthed sin nyeste løsning til at krympe uden brug af pressbakker. M18 FORCE LOGIC krympeværktøjet anvender teknologien Auto Distance Control, som er helt ny i branchen.

Auto Distance Control gør det muligt for værktøjet at registrere præcist, hvornår det kommer i kontakt med kabelskoen, og leverer et nøjagtigt pres for hver størrelse. Denne revolutionerende teknologi giver optimal krympning for alle størrelser, så man kan nøjes med én enkelt krympning per samling i størrelserne 10-300 mm2.

Tidligere har man set enkeltpunkts- og firepunkts-krympeværktøj uden brug af pressbakker, men de har begge haft begrænsninger:

  • Enkeltpunktsværktøjer har større kapacitetsområder, men har ekstrabrede kæber og større tænder, som kan klemme og vride mindre og mellemstore størrelser.
  • Firepunktsværktøjer giver pænere krympninger, men de kræver et varierende antal krympninger per samling, og tænderne kan knække, hvis kontakten ikke er placeret perfekt.

"Vi vidste, at brugerne fortjener en bedre løsning, der tager det bedste fra begge verdener i et enkelt brugervenligt værktøj, der ikke ændrer deres arbejdsproces. For at opnå det har vi anvendt vores viden om kompression på fleksible ledningskonnektorer på en helt ny måde. Hermed var den uafhængige, afstandsbaserede krympning skabt," siger Gustav Olsson, Nordic Product Manager hos Milwaukee Tool.

Auto Distance Control anvender en lineær afstandssensor og et lineært kodet pressehoved til kontinuerligt at måle kompressionsafstanden sammen med trykket. Teknologien gør det muligt for værktøjet at registrere det øjeblik, hvor det kommer i kontakt med samlingen; måle den udvendige diameter, bestemme størrelsen og beregne den endelige afstand. Når den ønskede afstand er nået, kontrollerer værktøjet, at det har det korrekte tryk, påfører tryk på samlingen og giver brugeren øjeblikkelig bekræftelse med et grønt lys, når cyklussen er gennemført korrekt. Værktøjet registrerer og gemmer hver enkelt krympning til professionel rapportering via appen ONE-KEY™.

"Skønheden ved denne teknologi er, at den arbejder helt bag kulisserne. Det hele gøres samtidigt og øjeblikkeligt, uden at brugerne behøver at stoppe op, sænke tempoet, ændre indstillinger eller arbejde på anden måde end med de værktøjer uden brug af pressbakker, de tidligere har brugt. Det er i sandhed den enkleste måde at udføre krympninger på," siger Gustav Olsson.

Som den letteste i sin serie med en kapacitet på op til 300 mm2 har M18 FORCE LOGICet inline-design og 180graders roterende hoved for nem placering. En fuldt indkapslet højhastigheds-hydraulikpumpe giver mulighed for at presse hver eneste kabelsko i intervallet med kun én krympning. Når værktøjet er udstyret med et M18 REDLITHIUM-ION 2,0 Ah-batteri, leverer værktøjet op til 90 krympninger pr. opladning. Batterikontrol før krympningen forhindrer brugerne i at starte en opgave, som værktøjet ikke kan gennemføre på grund af utilstrækkelig batterikapacitet, så en fuld krympning garanteres hver eneste gang.

Det nye M18 FORCE LOGIC hydrauliske krympeværktøj er fuldt kompatibel med hele M18™-serien, der nu indeholder mere end 165 elværktøjer på samme batteriplatform.

 

Specifikationer

M18 FORCE LOGIC pressbakke-frit krympeværktøj (M18 HDCT-202C)

  • Krympekapacitet: 10-300 mm2
  • Krympninger per batteri (2,0 Ah): Op til 90 krympninger
  • Vægt med batteri: 4,5 kg

Leveres med 2 x M18 REDLITHIUM-ION 2,0 Ah-batterier, M18, M12-oplader og transportkuffert.

 

Læs mere om det hydrauliske M18 FORCE LOGIC krympeværktøj, se videoer af det i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk


Emner: M18

Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Daniel Lawaetz
Marketing Coordinator
Daniel Lawaetz
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson