2020-03-25 09:00Pressemeddelelser

MARKEDETS FØRSTE BATTERIDREVNE SEKTIONSMASKINE TIL AFLØB

Milwaukee Tool afslører med stolthed deres nyeste løsning til rensning af afløb og faldstammer. M18 FUEL sektionsmaskinen til afløb med CABLE-DRIVE er den første batteridrevne sektionsløsning til rensning af afløb og faldstammer.

Denne maskine gør det muligt for brugerne at fjerne de vanskeligste blokeringer i afløb og faldstammer på 2" til 8". Den har også kraften til at rense op til 60 m ud. Desuden er den udstyret med CABLE-DRIVE med automatisk fremføring og tilbagetrækning. Det mindsker træthed hos brugeren ved at eliminere behovet for manuelt at trække det tunge kabel tilbage fra rørene.

"Da vi første gang introducerede vores rensningssortiment til afløb og faldstammer for blot to år siden, brød vi med mange års stagnerende produktinnovation i branchen ved at levere løsninger, der kan sættes op med det samme, sikre ryddeligheden og levere den ydeevne, der kræves for hurtigt at fjerne selv de vanskeligste tilstopninger. Denne opmærksomhed på brugernes behov har fået os til at tilbyde den eneste fuldt bærbare løsning til rensning af armaturer og afløb i bygninger. Nu fører vi innovationen videre ud til faldstammerne," siger Henrik Nielsen, Nordic Product Manager for Milwaukee Tool.

"M18 FUEL sektionsmaskinen til afløb med CABLE-DRIVE er vores første sektionsmaskine, der lever op til de løfter om sikkerhed, mobilitet og inddæmning af affald, som brugerne sætter deres lid til med renseløsninger fra MILWAUKEE®," siger Henrik Nielsen.

Den nye M18 FUEL™ sektionsmaskine til afløb med CABLE-DRIVE kombinerer tre eksklusive MILWAUKEE®-innovationer – den kulfrie POWERSTATE-motor, REDLINK PLUS-elektronikken og REDLITHIUM-ION-batteriet. Den kulfrie POWERSTATE-motor leverer rengøringskraft til de vanskeligste rodpropper. REDLINK PLUS-elektronikken sikrer maksimal ydeevne under belastning, og REDLITHIUM-ION-batteriet leverer effekt til flere opgaver på en enkelt opladning med den nemmeste opsætning og transport. Derudover øger de manglende ledninger brugersikkerheden ved at forebygge snublefare og ledninger i nærheden af vand.

CABLE-DRIVE-systemet reducerer trætheden hos brugeren ved at fjerne behovet for manuelt at trække det tunge kabel tilbage fra ledningerne. En lukket kabeltromle giver den bedste beskyttelse og opbevaring af affaldet under transport af kablerne. Hver af disse kabeltromler kan desuden stables for nemmere opbevaring.

Den nye maskine er desuden udstyret med ONE-KEY™, så den kan spores, administreres og sikres trådløst.

Den er fuldt kompatibel med hele M18™-sortimentet, der nu indeholder mere end 165 elværktøjer på samme batteriplatform.

Milwaukee Tool tilbyder i øjeblikket det eneste sortiment for fuldt batteridrevet rensning fra armaturer til faldstammer samt førsteklasses kabler med manøvredygtighed og holdbarhed.

 

Specifikationer

M18 FUEL sektionsmaskine til afløb med CABLE-DRIVE (M18 FSSM-121)

  • Omdrejning ubelastet: 700 omdr./min.
  • Maks. ledningsdiameter: 200 mm
  • Kabellængde: 60 m
  • Kapacitet: 50–200 mm
  • Vægt med batteri: 33,3 kg

Leveres med 1 x M18 REDLITHIUM-ION HIGH OUTPUT 12,0 Ah-batteri, M18- og M12-hurtiglader og en styreslange på bagsiden.

*Fås også i en version uden batterier og opladere.

Læs mere om M18 FUEL sektionsmaskinen til afløb, se videoer af den i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk


Emner: M18

Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Daniel Lawaetz
Marketing Coordinator
Daniel Lawaetz
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen