2019-04-16 08:15Pressemeddelelser

MARKEDETS MEST HÅRDFØRE OG HURTIGST SKÆRENDE TRINBOR

null

Milwaukee® er stolte over at have udviklet de mest holdbare og hurtigst skærende slagfast trinbor på markedet. De nye SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trinbor er fremstillet i USA og er designet til at levere markedets bedste ydelse til slagskruemaskiner og give højest mulig alsidighed.

KOMBINATIONEN AF EN OPTIMERET SHOCKZONE™ KROP, BELÆGNING MED TITANALUMINIUMOXID OG RAPID STRIKE™ SPIDS GØR DEM TIL DE MEST HÅRDFØRE OG HURTIGST SKÆRENDE SLAGTRINBOR PÅ MARKEDET.

I 2015 var Milwaukee® de allerførste til at introducere en serie af trinbor, der var optimerede til batteridrevne boremaskiner med høj hastighed, og lige siden har disse bor været dominerende på byggepladserne. Slagskruemaskiner er et af de mest udbredte maskiner til træarbejde på byggepladserne, og derfor var det vigtigt for os at udvide vores sortiment ved at designe løsninger, der er særligt optimerede til brug med dette værktøj.

Hvert enkelt trinbor er konstrueret til at give maksimal levetid, optimeret med et ¼" sekskantskaft og fleksibel SHOCKZONE™ krop så der kan overføres maksimalt moment uanset opgavern. En belægning af titanaluminiumnitrid (TiAIN) bidrager yderligere til levetiden der er op til 5 gange længere end standard trinbor.

Da mange trinbor fejler ved spidsen, har Milwaukee® udviklet Rapid Strike™ spidsen der forhindrer vandring og giver en hurtigere og mere præcis opstart. Dette genererer mindre varme og skåner dermed boret og i særdeleshed spidsen. Rapid Strike™ spidsen, kombineret med et dobbeltspiral-spor gør det muligt at bore huller 2 gange hurtigere end med standard trinbor.

Brugervenligheden og præcisionen sikres med laserindgraverede referencepunkter, der ikke slides af med tiden.

Med introduktionen af disse nye SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trinbor fortsætter Milwaukee med at vise sit fokus på at levere brugertilpassede tilbehørsløsninger, der både sparer tid og øger produktiviteten ude på byggepladserne.


Specifikationer

Trinbor-modeller:

 • 48899261 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trinbor 4-12 mm/1"
 • 48899262 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trinbor 4-12 mm/2"
 • 48899263 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trinbor 4-20 mm
 • 48899265 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trinbor 4-30 mm
 • 48899266 – SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trinbor (sæt med trinbor nr. 1, 3 og 4)

 • Hør mere om SHOCKWAVE™ Impact Duty™ trinborene, se videoer af dem i aktion eller find nærmeste forhandler på: www.milwaukeetool.dk

  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden blev det første stykke Milwaukee-værktøj skabt i Wisconsin, USA. Siden da har Milwaukee fokuseret på én ting: at producere det bedste og mest slidstærke værktøj til professionelle brugere. I dag er Milwaukee et navn, der forbindes med produkter af den højeste kvalitet, længste levetid og største pålidelighed, som man kan købe for penge.

  Hos Milwaukee er heavy duty mere end blot en del af et slogan. Det er et løfte om at udbyde det bedste til professionelle brugere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare værktøj. De designer værktøj, som løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt.


  Om Milwaukee Tool

  Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

  Kontakter

  Daniel Lawaetz
  Marketing Coordinator
  Daniel Lawaetz
  Henrik Nielsen
  Trade Product Manager Milwaukee
  Henrik Nielsen
  Pia Nielsen
  Trade Product Manager Milwaukee Accessories
  Pia Nielsen
  Kim Frost
  Business Development Manager - Tilbehør
  Kim Frost
  Magnus Karlsson
  Trade Marketing Manager - Milwaukee
  Magnus Karlsson
  Thomas Møller
  Marketing Communication Manager, Milwaukee
  Thomas Møller