2019-02-15 13:15Pressemeddelelser

MILWAUKEE LANCERER 8KG SDS-MAX KOMBIHAMMER PÅ BATTERI!

null

Milwaukee® er stolte over at kunne præsentere sin hurtigst borende og hårdestslående batteridrevne SDS-Max bore- og nedbrydningshammer nogensinde, M18 FMH.

M18 FUEL™ KOMBIHAMMEREN LEVERER SAMME KRAFT SOM EN 230V HAMMER AF SAMME STØRRELSE. DEN HAR ELEKTRONISK KOBLING FOR MAKSIMAL KONTROL OG SIKKERHED UNDER BRUG. DEN KAN MEJSLE 1/2 TON MATERIALE PR. OPLADNING. DEN ER UDSTYRET MED ONE-KEY™, SÅ BRUGERNE BL.A. KAN SPORE VÆRKTØJET VIA MOBIL-APP’EN HVIS DET BLIVER VÆK.

"Til trods for det stigende antal batteridrevne hammerløsninger på byggepladserne, så er der stadig en lang række opgaver med høje kapacitetskrav, der kræver brug af 230V borehammere. De større, batteridrevne løsninger mangler den kapacitet og hastighed, der kræves til disse opgaver, og derfor fortsætter brugerne med deres borehammere med ledning," siger Tobias Jönsson, Product Manager hos Milwaukee®.

"Det kan vi ændre på takket være de mange og store fordele ved den batteribaserede M18 FUEL™-teknologi med den bedst ydende kombihammer i virksomhedens historie. Ud over fordelene ved at slippe for ledninger og generatorer, så borer den faktisk hurtigere end et tilsvarende 230V værktøj."

Når kombihammeren er udstyret med Milwaukee®'s nye M18™ HIGH OUTPUT™ 12,0-batteri (M18 HB12), kan den mejsle op til ½ ton materiale på én opladning. Det nye HIGH OUTPUT™ M18 HB12-batteri leverer 50 % mere effekt, kører med 50 % lavere temperatur og leverer 33 % mere driftstid end M18™ REDLITHIUM-ION™ 9,0 Ah-batteriet (M18 B9).

Det nye værktøj indeholder også vores nyudviklede, elektriske AUTOSTOP™-kobling der giver den hidtil sikreste boring og nedbrydning. Koblingen træder i funktion, når værktøjet sætter sig fast. Derved kan værktøjet kun rotere 45 grader i stedet for typisk en rotation på 360 grader, som brugere ofte oplever med andre hamre i denne klasse.

Ved hjælp af ONE-KEY™ kan brugerne bl.a. spore og sikre borehammeren. Den integrerede værktøjssporing i ONE- KEY™ giver et ekstra lag beskyttelse mod tyveri og hvis værktøjet forsvinder kan det låses trådløs med mobilen.Den brugervenlige værktøjs- og udstyrsadministration giver et online redskab til at holde styr på hele flådens udstyr.

Den nye M18 FUEL™ ONE-KEY™SDS-Max kombihammer indgår i M18™-systemet, der nu tilbyder mere end 145 elværktøjer.


Specifikationer

M18 FUEL™ ONE-KEY™ KOMBIHAMMER (M18 FHM-121C)

 • Værktøjsholder:: SDS-Max
 • Slagenergi: 11 J (EPTA)
 • Hammerbevægelse ved fuld belastning: 0-2900 spm
 • Omdrejning ubelastet: 0-380 o/m
 • Maks. boring i beton: 45 mm
 • Maks. boring med tunnelbit: 65 mm
 • Max. boring med kernebit: 150 mm
 • Vibrationsboring: 9,4 m/s2
 • Vibrationsmejsling: 7.8 m/s2
 • Vægt inkl. batteri: 10,2 kg
 • Leveres med 1 stk. M18 High Output™ REDLITHIUM-ION™-batteri, M12™ – M18™ hurtiglader og smørefedt.


  Hør mere om M18 FUEL™ ONE-KEY™ SDS-Max borehammeren, se videoer af den i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden blev det første stykke Milwaukee-værktøj skabt i Wisconsin, USA. Siden da har Milwaukee fokuseret på én ting: at producere det bedste og mest slidstærke værktøj til professionelle brugere. I dag er Milwaukee et navn, der forbindes med produkter af den højeste kvalitet, længste levetid og største pålidelighed, som man kan købe for penge.

  Hos Milwaukee er heavy duty mere end blot en del af et slogan. Det er et løfte om at udbyde det bedste til professionelle brugere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare værktøj. De designer værktøj, som løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt.


  Om Milwaukee Tool

  Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

  Kontakter

  Daniel Lawaetz
  Marketing Coordinator
  Daniel Lawaetz
  Henrik Nielsen
  Trade Product Manager Milwaukee
  Henrik Nielsen
  Pia Nielsen
  Trade Product Manager Milwaukee Accessories
  Pia Nielsen
  Kim Frost
  Business Development Manager - Tilbehør
  Kim Frost
  Magnus Karlsson
  Trade Marketing Manager - Milwaukee
  Magnus Karlsson
  Thomas Møller
  Marketing Communication Manager, Milwaukee
  Thomas Møller