2021-02-11 11:00Pressemeddelelser

MILWAUKEE® LANCERER MARKEDETS HØJEST YDENDE 12 V VÅD-/TØR-STØVSUGER

Milwaukee Tool udvider sit sortiment af rengøringsløsninger til byggepladsen med lanceringen af M12 FUEL våd-/tør-støvsuger. Den er den første 12 V våd-/tør-støvsuger af sin art og leverer 18 V-ydelse.

 

Den kompakte våd-/tør-støvsuger er op til to gange så støjsvag end andre våd-/tør-støvsugere i sin klasse. Derudover har den samme sugestyrke som nuværende 18 V-løsninger, så den nemt kan udføre både våde og tørre rengøringsopgaver.

 

M12 FUEL våd-/tør-støvsugeren har tre eksklusive MILWAUKEE®-innovationer — den kulfri POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-batteriet og REDLINK PLUS-elektronikken. Den kulfri POWERSTATE-motor leverer op til 1.275 l/min. og 105 mbar sugeevne. Når støvsugeren er udstyret med et M12 REDLITHIUM 6,0 Ah-batteri, kan den køre i op til 14 minutter i høj tilstand og 26 minutter i lav tilstand.

Leverer samme sugestyrke som nuværende 18 V-løsninger, hvilket gør det nemt at udføre både våde og tørre  rengøringsopgaver.

Som den mest kompakte 12 V våd-/tør-støvsuger på markedet er den komplet med et kompakt design og stabelbar konstruktion, der kan nemt kan transporteres og opbevares pænt i en varevogn. Støvsugeren har indbygget opbevaring der rummer alt støvsugertilbehør i god orden. Med ophængsfunktionen kan støvsugeren monteres på vægge og beslag, hvilket sparer plads og giver maksimal tilgængelighed.

Med en lydstyrke på kun 87 dB(A) er M12 FUEL våd-/tør-støvsugeren markant mere støjsvag end traditionelle våd-/tørstøvsugere. For optimal opsamling af støv og mikropartikler leveres støvsugeren med et HEPA-filter. HEPA-filteret kan vaskes og er kompatibelt med alle tre våd-/tør-støvsugere fra MILWAUKEE® – den nye M12 FVCL, M18 FPOVCL og den eksisterende M18 VC2.

M12 FUEL våd-/tør-støvsugeren er fuldt kompatibel med hele M12-serien, der nu omfatter over 90 elværktøjsløsninger, der alle drives af samme batteriplatform. 


Specifikationer

M12 FUELVÅD-/TØR-STØVSUGER (M12 FVCL-0)

  • Luftstrøm:                                        1.275 l/min
  • Sugestyrke:                                     105 mbar
  • Beholderkapacitet:                           6,0 l
  • Slangediameter:                              41 mm
  • Slangelængde:                                0,5-1,5 m
  • Vægt med batteri:                           5,0 kg


Leveres med slange, HEPA-filter, sprækkemundstykke, brugsmundstykke, værktøjsadapter og vægmonteringssæt.


Tilbehør sælges separat:

  • HEPA-filter: 4932478754
  • Fleecestøvposer 3 stk.: 4932478762

 

Hvis du vil vide mere om M12 FUEL våd-/tør-støvsugeren, kan du se videoer af den i aktion eller finde din nærmeste butik ved at besøge www.milwaukeetool.dk


Emner: M12

Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson
Michelle Lysgaard
Marketing Coordinator
Michelle Lysgaard