2019-11-01 08:00Pressemeddelelser

MILWAUKEE® MX FUEL™ MINDSKER CO2-UDSLIP, STØJ OG VIBRATIONER PÅ ARBEJDSPLADSEN

Milwaukee Tool er stolte over at kunne præsentere det batteridrevne MX FUEL™-værktøjssystem.

DETTE BANEBRYDENDE, BATTERIDREVNE SYSTEM REVOLUTIONERER MARKEDET FOR SMÅT MATERIEL VED AT LEVERE DEN YDEEVNE, DRIFTSTID OG HOLDBARHED, SOM SLUTBRUGERNE KRÆVER – UDEN DE SÆDVANLIGE GENER SOM BENZIN-DAMPE, STØJ OG VIBRATIONER SOM BENZINMOTORER GENERERER. ALLE LØSNINGER I MX FUEL™-SYSTEMET DRIVES AF ET ENKELT BATTERI.

"Professionelle fagfolk stilles over for stigende krav hver eneste dag. Disse krav får dem til at henvende sig til producenterne for at få hjælp til at fastholde produktiviteten og sikkerheden. Hos Milwaukee Tool er vi stærkt engagerede i at forbedre arbejdsdagen for disse brugere ved at udvikle de mest effektive løsninger på de problemer, de står over for," siger Thorsten Orlik, Product Manager hos Milwaukee Tool.

"Efter at have brugt over 10.000 timer sammen med tusindvis af brugere på byggepladser rundt om i verden havde vi afdækket nogle betragtelige problemer med sikkerheden og produktiviteten inden for nogle bestemte produktgrupper – herunder udstyr, der kører på benzin eller 230V – fordi innovationen har været meget begrænset. Hovedpine fra benzindampe og udstyrsdesign, der belastede brugernes fysik, er blot et par eksempler på, at dagens udstyr ikke opfylder brugernes behov. Ved drastisk at reducere de farer og frustrationer i forbindelse med småt materiel, der har domineret markedet i mange år, vil MX FUEL™ ændre byggepladserne helt grundlæggende overalt," siger Thorsten Orlik.


MX FUEL™ – produktoversigt

Da Milwaukee Tool undersøgte byggepladserne, søgte de efter de største forbedringer, der kunne laves for brugernes sikkerhed og produktivitet. Efter at have analyseret nogle af de mest udbredte udfordringer, valgte Milwaukee Tool at fokusere på 5 produkter til sin første lancering af MX FUEL™. Hvert af disse produkter bruges til opgaver, der historisk set har været udfordrende for brugerne på grund af for lav fokus på innovation.

  • MX FUEL™ 350 mm kapsav: Leverer den bedste oplevelse med ægte 350 mm-skærekapacitet og en skæringhastighed fra start til slut, der overgår konkurrerende benzinprodukter i 67cc-klassen. Ingen hovedpine fra benzindampe, ingen CO2-udledning, lavere vibrationer og støjsvag drift giver brugerne mulighed for at arbejde langt mere sikkert og produktivt.
  • MX FUEL™ 25 kg nedbrydningshammer: Giver hurtigere, sikrere og nemmere nedbrydning af beton. Dette er vores mest produktive nedbrydningshammer, der leverer op til 62 J slagenergi, lav vægt, lave vibrationer og en brydeevne på over 2 tons eller 12 m rende (20 cm dyb x 30 cm bred) pr. opladning.
  • MX FUEL™ diamantboremaskine: Giver brugerne mulighed for at bore mere stabilt med maksimal kontrol og forbedret sikkerhed takket være en patenteret kobling og AUTOSTOP™-teknologi. Den leverer kraft nok til at bore op til 152 mm huller i armeret beton.
  • MX FUEL™ lystårn: Den nye måde til at oplyse arbejdspladsen på. Det er det mest mobile og alsidige lystårn til både indendørs og udendørs brug og leverer op til 27.000 lumen. Det er desuden bygget til at kunne klare miljøet på en byggeplads.
  • MX FUEL™ kloakrenser med POWERTREDZ™: Nemmere kloakservice. Med den integrerede POWERTREDZ™-teknologi kan én person tage den ud af en servicevogn og op og ned ad trapper. Den har kraft til at fjerne rødder 60 m ude i afløbsrøret og giver samtidig den bedste beskyttelse mod de besværlige rester med en lukket tromle.


Hvad er MX FUEL™?

Som platform vil det nye MX FUEL™-batterisystem for småt materiel gøre det muligt for MILWAUKEE® at tage et kæmpeskridt ind på et nyt marked.
I lighed med M12™- og M18™-systemerne vil MX FUEL™ have de tre unikke Milwaukee Tool-innovationer – den kulfrie POWERSTATE™-motor, REDLINK PLUS™-elektronikken og MX FUEL™ REDLITHIUM™-ION batterierne. Tilsammen giver de fundamentet for nogle maskiner, der er designet helt fra bunden for at møde og overgå kravene fra de mest krævende professionelle brugere.

Hvorfor MX FUEL™?
Siden Milwaukee Tool introducerede muligheden for at bruge lithium-ion-teknologi i elværktøj, er der foregået en revolution på byggepladserne rundt om i verden. Grænserne for kapaciteten i den batteridrevne teknologi er hele tiden blevet overskredet med nye løsninger, der udfordrer de eksisterende opfattelser af, hvad der kan lade sig gøre med batteridrevet teknologi. Mens elværktøjet har nydt godt af alle de store fordele ved batteridrevet teknologi, kan man ikke sige det samme om maskinerne indenfor småt materiel.
CO2-udledning, benzindampe, vibrationer og støj er stadig fremherskende sundhedsproblemer for fagfolkene i byggeriet. MX FUEL™-systemet er resultatet af års utrættelig forskning og investering i ny teknologi samt udvikling af nye batterier, motorer og elektronik helt fra bunden – det hele udviklet under ét tag. Systemet er designet til at løse de samme opgaver som det benzin- og 230V-materiel, som brugerne har været afhængige af i årevis. Det gør op med frustrationerne over emissioner, støjniveauer og vibrationer, som man har måttet leve med på byggepladserne i årtier – og samtidig undgår man automatsikringer, spændingsfald og snublefarer.


Hvad er fremtiden for Milwaukee Tools batteridrevne systemer?
For professionelle brugere er sikkerhed og produktivitet nøglen til succes. Det er bydende nødvendigt at kunne finde løsninger, der kan følge med de stigende krav i branchen. De batteridrevne MX FUEL™-, M18™- og M12™-systemer fra Milwaukee Tool supplerer hinanden til at give den rigtige kombination af effekt, ydeevne og driftstid til opgaven.

  • MX FUEL™ bliver platformen med teknologien til at levere markedets bedste løsninger inden for småt materiel. Systemet vil fortsætte med at vokse og levere løsninger, der kan erstatte benzindrevne og 230V-maskiner.
  • M18™-systemet, som vil bestå af 165 produkter i 2020, er hurtigt blevet det største professionelle batteridrevne system. Og væksten vil ikke aftage, da MILWAUKEE® vil fortsætte med at levere løsninger, der ikke går på kompromis med hverken ydelse, ergonomi eller holdbarhed.
  • M12™-systemet, branchens største system for kompakte maskiner med over 80 produkter i 2020, vil også fortsætte ekspansionen med fokus på kompakte, men effektive batteridrevne løsninger, der erstatter manuelt værktøj på arbejdspladsen.

Milwaukee Tool har altid fokus for at finde løsninger, der effektivt og innovativt kan øge sikkerheden og produktiviteten på byggepladsen. Fremtidens byggeplads er batteridrevet.

MX FUEL™ produkterne rammer markedet i 2. kvartal 2020.

Du kan få mere at vide om det nye MX FUEL™-system ved at besøge www.milwaukeetool.dk



Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.


Kontakter

Henrik Nielsen
Head of PPE Nordic
Henrik Nielsen

Relaterede medier