2021-01-20 08:00Pressemeddelelser

MILWAUKEE TOOL LANCERER VERDENS MEST KRAFTFULDE LEDNINGSFRI SLAGNØGLE

Milwaukee Tool har netop øget produktiviteten for brugere, der arbejder med at fastgøre op til M42-bolte, med lanceringen af den første ledningsfri 1” D-grebs slagnøgle med højt drejningsmoment.

 

M18 FUEL 1” D-grebs slagnøgle med højt drejningsmoment med ONE-KEY er et utroligt gennembrud for ledningsfri eldrevet værktøjsteknologi og erstatter behovet for pneumatiske værktøjer, idet de leverer et løsrivelsesmoment på op til 2711 Nm og et tilspændingsmoment på 2576 Nm til de mest krævende arbejdsopgaver. Kort sagt er dette verdens mest kraftfulde ledningsfri slagnøgle. 

Kraftig ledningsfri slagnøgle med et løsrivelsesmoment på op til 2711 Nm.

"Siden begyndelsen for lidt over 10 år siden har den ledningsfri M18™ teknologi fortsat flyttet grænserne for 18 V-kapacitet, hvilket giver os mulighed for at udvikle værktøjer med en ydeevne, som er tilstrækkelig til at erstatte nogle af de mest kraftfulde ledningsdrevne og pneumatiske værktøjer. Lanceringen af den ledningsfri D-grebs slagnøgle er en imponerende præstation for M18systemet og et stort fremskridt i produktiviteten for brugerne", fortæller Alexander Flemming, Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.

 

"Som brancheførende inden for ledningsfri slagnøgler er vi i stand til at udnytte vores avancerede ledningsfri M18 FUEL™ teknologi til at levere en D-grebs-løsning med tilstrækkelig kraft til at fuldføre alle de arbejdsopgaver, et pneumatisk værktøj kan, samtidig med at vi leverer større produktivitet, bærbarhed og lavere ejeromkostninger", siger Alexander Flemming.

 

 

Den kulfri POWERSTATE motor leverer højere drejningsmoment til krævende arbejdsopgaver, mens REDLINK PLUS elektronikken sikrer maksimal ydeevne og beskytter værktøjet mod overbelastninger, overophedning og overudladning. M18 REDLITHIUM batteriet sikrer, at dette værktøj har længst driftstid pr. opladning og længst driftstid i løbet af batteriets levetid. Når den er udstyret med et M18 REDLITHIUMHIGH OUTPUT 12,0-batteri, har den nye D-grebs slagnøgle tilstrækkelig driftstid til at isætte op til 200 M22-bolte.

 

Endelig giver en 4-trins DRIVE CONTROL-funktion brugerne mulighed for at skifte mellem forskellige trin, der passer til den effekt og hastighed, der kræves til den pågældende arbejdsopgave.

 

Som en yderligere fordel giver ONE-KEY mulighed for at tilpasse, spore og styre slagnøglen samt indstille et gentageligt drejningsmoment. Ved hjælp af ONE-KEY appen kan brugere konfigurere en af fire fuldt tilpassede tilstande for at opnå den ideelle kombination af effekt, hastighed og drejningsmoment til deres mest almindelige arbejdsopgaver.

 

Den nye M18 FUEL 1” D-grebs slagnøgle er fuldt kompatibel med hele M18 serien, som nu tilbyder mere end 190 batteridrevne værktøjsprodukter, som alle strømføres fra den samme batteriplatform.

 

 

Specifikationer

 

M18 FUEL™ 1” D-grebs slagnøgle med højt drejningsmoment med ONE-KEY™ (M18 ONEFHIWF1DS-121C)

 

  • Maks. drejningsmoment:                 2576 Nm
  • Løsrivningsmoment:                        2711 Nm
  • Hastighed uden belastning:             600 / 700 / 900 / 1200 omdr./min.
  • Slagtal:                                             750 / 930 / 1200 / 1440 slag/min.
  • Vægt med batteri:                            11,2 kg
  • Ambolttype:                                      1” friktionsring med gennemgående hul
  • DRIVE CONTROL:                          4 konfigurerbare tilstande
  • 360° værktøjsfrit justerbart håndtag
  • ONE-KEY™ kompatibel

 

Leveres med 2 x M18 REDLITHIUM HIGH OUTPUT 12,0-batterier, M18-M12 hurtigoplader, værktøjsfrit justerbart håndtag, strop og etui.

 

*Fås også i en version uden batterier og oplader.

 

Hvis du gerne vil vide mere om M18 FUEL 1” D-grebs slagnøgler med højmoment, kan du se en video med dem i aktion eller finde nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk


Emner: M18

Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming
Michelle Lysgaard
Marketing Coordinator
Michelle Lysgaard