2020-05-29 10:54Pressemeddelelser

NYHED TIL FREMTIDENS BYGGEPLADS - 150MM DIAMANTBOREMASKINE PÅ BATTERI

Milwaukee Tool giver brugerne en innovativ løsning til diamantboring med den batteridrevne MX FUEL 150 mm diamantboremaskine. Ingen ledning, ingen benzin og ingen udledning.

Denne nye maskine er en del af den nye MX FUEL-serie af småt materiel. Diamantboremaskinen giver en mere stabil boring og klarer huller op til 152 mm i armeret beton. Som den første batteridrevne løsning i sin klasse kan den bruges hvor som helst  - uden besværet med ledninger eller gener fra benzin.

MX FUEL systemet revolutionerer markedet for let materiel og små entreprenørmaskiner ved at levere høj ydelse, lang driftstid og holdbarhed – uden de gener der er forbundet med udledning, støj, vibrationer, tilgængelige strømkilder og håndtering af benzin. Alle maskinerne i MX FUEL-systemet arbejder med samme batteriplatform.

"Kun de færreste fagfolk glæder sig ligefrem til en boreopgave ... mange af dem, vi har talt med, har oplevet kickback, når boret sætter sig fast, eller de har presset for meget på værktøjet, så HFI-relæet slår fra," siger Henrik Nielsen, Product Manager hos Milwaukee Tool.

"Vi satte os for at fjerne disse frustrationer og levere en løsning, der ikke kun er sikker og brugervenlig, men også har kraften til at klare de mere krævende opgaver," siger Henrik Nielsen.

Den patenterede AUTOSTOP-kobling giver en mere sikker boring og sikrer brugeren maksimal kontrol og kickback-beskyttelse, hvis boret sætter sig fast.

Med kraften til at bore 152 mm-huller i armeret beton – en af de mest udfordrende opgaver – går denne batteridrevne løsning ikke på kompromis med effektiviteten. Den tid, man før brugte på at lede efter en strømkilde eller nulstille HFI-relæer, bruges nu på at blive færdig med det første hul og gå videre til det næste.

Funktioner som indbygget tryksensor der hjælper til at holde optimal borehastighed og digitalt vaterpas der sikrer præcisionen, er begge med til at gøre MX FUEL diamantboremaskinen til en innovativ, alsidig og ekstremt effektiv problemløser på byggepladsen.

Med ONE-KEY funktionalitet kan maskinens arbejde overvåges og dokumenteres, ligesom maskinen naturligvis kan spores ved tyverisporing og lagerstyres via den gratis digitale platform.

Fremtidens byggeplads er batteridrevet.

Specifikationer

 MX FUEL 150 mm diamantboremaskine (MXF DCD150-601C KIT)

  • Værktøjsfæste:                              1 ¼" UNC + ½" G
  • Omdrejninger:                                0-800/0-1600 omdr./min.
  • Kapacitet i beton 1. /2.  gear:      76-152/25-76 mm
  • Vægt med batteri:                          12,4 kg
  • Aktivering med trykknap
  • Til Våd- og tørboring
  • ONE-KEY-kompatibel

Leveres med 1 stk. MX FUELREDLITHIUM XC406-batteri, MXF C-oplader, sidehåndtag, udløserlås og MXF DR255TV-borestander.
Fås også uden borestander (stativ): MXF DCD150-601C
 

Tilbehør i sortimentet

Premium-borestander til MX FUEL™ diamantboremaskine (MXF DR255TV)
Velegnet til boring af huller op til Ø250 mm. Udstyret med 60 mm universalbeslag med lynkobling. Leveres med monteringsbeslag til beton.

MX FUEL™ diamantbor med smal skærebredde
Velegnet til armeret beton med 10 mm lasersvejsede segmenter med lang levetid

Se hele udvalget på www.milwaukeetool.dk

Hvis du vil vide mere om MX FUEL-diamantboremaskinen, kan du se videoer af den i aktion eller finde din nærmeste butik ved at besøge www.milwaukeetool.dk


Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Daniel Lawaetz
Marketing Coordinator
Daniel Lawaetz
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen