2020-05-29 12:36Pressemeddelelser

NYHED TIL FREMTIDENS BYGGEPLADS - 28MM NEDBRYDNINGSHAMMER PÅ BATTERI

Milwaukee Tool giver en hurtigere, sikrere og nemmere nedbrydning med den batteridrevne MX FUEL 28 mm Hex-nedbrydningshammer.
Ingen ledning, ingen benzin og ingen udledning.

Nedbrydningshammeren indgår i den nye MX FUEL-værktøjsserie og er den første batteridrevne løsning i sin størrelse.  Produktiviteten er maksimal, og med den laveste vibration i vægtklassen nedbryder den over 2 ton beton pr. opladning.

MX FUEL systemet revolutionerer markedet for let materiel og små entreprenørmaskiner ved at levere høj ydelse, lang driftstid og holdbarhed – uden de gener der er forbundet med udledning, støj, vibrationer, tilgængelige strømkilder og håndtering af benzin. Alle maskinerne i MX FUEL-systemet arbejder med samme batteriplatform.

“Nedbrydning af beton er en af de opgaver, der er hårdest ved kroppen, og dette giver problemer for mange brugere. Vi satte os for at udvikle en løsning og der pressede den batteridrevne teknologi til nye grænser. MX FUEL nedbrydningshammeren er ikke bare mere sikker og nemmere at bruge end nogen 230V-løsning på markedet, men har også en nedbrydningshastighed, der er 35 % hurtigere!" siger Henrik Nielsen, Product Manager hos Milwaukee Tool.

Med en slagenergi på 64 joule og en målt vibration på 5,17 m/s2 slår den nye MX FUEL nedbrydningshammer op til 30 % hårdere og danner trods det 70 % lavere vibrationer end tilsvarende maskiner med ledning. Med en vægt på 29,6 kg er den også en af klassens letteste nedbrydningshammere, og med det ergonomiske fronthåndtag er den både lettere at betjene og transportere.

MX FUEL nedbrydningshammeren kan klare 2 ton beton på én opladning og leverer driftstid nok til eks. en rende der er 12 m lang, 30 cm bred og 20 cm dyb.

Med ONE-KEY funktionalitet kan maskinens arbejde overvåges og dokumenteres, ligesom maskinen naturligvis kan spores ved tyverisporing og lagerstyres via den gratis digitale platform.

Fremtidens byggeplads er batteridrevet.


Specifikationer

MX FUEL 28 mm Hex nedbrydningshammer (MXF DH2528H-601)

  • Værktøjsfæste:                               28 mm Hex
  • Slagenergi (EPTA):                         64 J
  • Slagfekvens:                                    1300 slag/min
  • Vibrationer (mejsling):                   5,17 m/s2
  • Vægt med batteri:                           29,6 kg
  • Blød opstart
  • Aktivering med trykknap
  • ONE-KEY-kompatibel

Leveres med 1 stk. MX FUELREDLITHIUM XC406-batteri, MXF C-oplader, 1 stk. 28 mm Hex-spidsmejsel (4932459774) og 1 stk. 28 mm Hex 35 mm fladmejsel (4932459775)

 

Tilgængeligt tilbehør

Vogn til MX FUEL nedbrydningshammer (MXF DHT)
Letvægtsvogn til nedbrydningshammer med store gummihjul for nem transport. Indbyggede, fjederbelastede opbevaringssteder til 4 mejsler, opbevaringsrum til oplader og ladekabelkrog til transport.

Du kan se udvalget af 28 mm Hex-mejsler på www.milwaukeetool.dk.

Hvis du vil vide mere om MX FUEL nedbrydningshammeren, kan du se videoer af den i aktion eller finde din nærmeste butik ved at besøge www.milwaukeetool.dk


Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Daniel Lawaetz
Marketing Coordinator
Daniel Lawaetz
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen