2020-05-29 13:28Pressemeddelelser

NYHED TIL FREMTIDENS BYGGEPLADS - 350MM KAPSAV PÅ BATTERI

MX FUEL350 mm kapsaven er nomineret til to af Byggeriets klimapriser og som branchens første af sin slags på batteri, er dette fuldt fortjent. Ingen ledning, ingen benzin og ingen udledning.

Dette værktøj fra det nye mx fuel-værktøjssystem er nomineret til både byggeriets ’Arbejdsmiljøpris’ og ’Klimapris’ – og det er der gode grunde til. med en kapacitet på 350 mm og klassens hurtigste skæringer fra start til slut - uden gener fra benzin – vil Dette værktøj gøre brugernes arbejdsdag mere sikker, mere produktiv og mere miljøvenlig.

MX FUEL systemet revolutionerer markedet for let materiel og små entreprenørmaskiner ved at levere høj ydelse, lang driftstid og holdbarhed – uden de gener der er forbundet med udledning, støj, vibrationer, tilgængelige strømkilder og håndtering af benzin. Alle maskinerne i MX FUEL-systemet arbejder med samme batteriplatform.

"Vi begyndte at se frustrationer på byggepladserne og det viste sig, at nogle af de største problemer i arbejdsdagen omhandlede benzindrevne maskiner – opstart, blanding af benzin og olie, vedligeholdelse af motoren, støj, vibrationer – det er bare enormt besværligt!" siger Henrik Nielsen, Product Manager hos Milwaukee Tool.

"Og når man rækker ud efter en kapsav på byggepladsen, så har man brug for den nu og her ... til at skære en plade op, eller skære et rør over ... man har ikke brug for alt besværet med at få værktøjet startet. Det ødelægger produktiviteten," siger Henrik Nielsen.

Med trykknap-aktivering kan brugeren starte MX FUEL 350 mm kapsaven hurtigere end nogensinde før. Det taget kun få sekunder, og man undgår at trække i en startsnor gentagne gange. Med samme skærehastighed som den førende 2-takts benzin-kapsav og med en
350 mm klinge behøver du ikke at gå på kompromis med kapaciteten.

Med op til 50 % mindre støj, markant mindre vibrationer og fuldstændigt uden udledning fra benzin, kan kapsaven bruges hvor som helst – også indendørs og på steder med dårlig udluftning.

Med ONE-KEY funktionalitet kan maskinens arbejde overvåges og dokumenteres, ligesom maskinen naturligvis kan spores ved tyverisporing og lagerstyres via den gratis digitale platform.

Fremtidens byggeplads er batteridrevet.


Specifikationer

MX FUEL 350 mm kapsav(MXF COS350-601)

  • Omdrejninger:                        5370 omdr./min.
  • Klingediameter:                     350 mm
  • Skærekapacitet:                    125 mm
  • Hulstørrelse:                          20/25,4 mm
  • Vægt med batteri:                 16,7 kg
  • Aktivering med trykknap
  • ONE-KEY-kompatibel

Leveres med 1 stk. MX FUELREDLITHIUM XC406-batteri, MXF C-oplader, DUH 350 mm diamantklinge samt udstyrstaske til batterier og oplader.


Tilgængeligt tilbehør

M18 SWITCH TANK 15 l vandsprøjte/tank (M18 BPFPH-0 & M18 BPFP-WST)
Batteridrevet løsning – den ledningsfrie rygsækbund og vandforsyning garanterer optimalt vandtryk med et klik på en knap og er det perfekte match til alle våde skæreopgaver.

MX FUEL vogn til kapsav (MXF COSC)
Ideel til at sikre lige skæringer. Med højdejusterbart kørehåndtag og let tilgængeligt håndtag til dybdejustering til nem enhåndsbetjening. Giver fuld mobilitet med indbygget plads til ekstra batteri. Let at klappe sammen for transport og opbevaring. Leveres med 11,4 l ikke-motoriseret forsyningsbeholder

Diamantskiver
Se hele udvalget af anbefalede diamantskiver på www.milwaukeetool.eu

Hvis du vil vide mere om MX FUEL 350 mm kapsaven, kan du se videoer af den i aktion eller finde din nærmeste butik ved at besøge www.milwaukeetool.dk


Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Daniel Lawaetz
Marketing Coordinator
Daniel Lawaetz
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen