2020-09-10 07:01Pressemeddelelser

OPLEV DEN UOVERTRUFNE KRAFT I DE NYE VINKELSLAGNØGLER FRA MILWAUKEE®

Milwaukee Tool er stolte over at levere de mest kraftfulde vinkelslagnøgler i branchen – M12 FUELvinkelslagnøglerne – som har den bærbare produktivitet, ydelse og driftstid, der kendetegner M12 FUEL-systemet.

 

VINKELSLAGNØGLERNE ER DE FØRSTE KULFRIE MODELLER PÅ MARKEDET OG GIVER BRUGERNE STØRRE MOMENT END NOGEN ANDEN BATTERIDREVET 12V-LØSNING.

 

"Når professionelle brugere skal udføre opgaver, hvor pladsen er trang, har de førhen været nødsaget til at bruge vinkelslagnøgler, som er trykluftsdrevne eller som har motorer med kulbørster. Men disse vinkelslagnøglers begrænsede bærbarhed og moment har været en frustration for brugerne", siger Henrik Nielsen, Product Manager hos Milwaukee Tool. Milwaukee Tool er stolte over at levere de mest kraftfulde vinkelslagnøgler i branchen – M12 FUELvinkelslagnøglerne – som har den bærbare produktivitet, ydelse og driftstid, der kendetegner M12 FUEL-systemet.

De nye vinkelslagnøgler giver brugerne større moment end nogen anden pneumatisk eller batteridrevet 12V-løsning.

"Efter at have foretaget omfattende undersøgelser i samarbejde med brugere på byggepladser og værksteder så vi mulighed for at udvikle en batteridrevet løsning, som ikke kun er fordelagtig, fordi den kører uden kompressorer, slanger og rutinevedligeholdelse, men også fordi den har et design med lav profil og højere moment, så den kan tackle disse arbejdsopgaver", siger Henrik Nielsen.

 

De nye M12 FUELvinkelslagnøgler fås i størrelserne 3/8" og 1/2" og er de mest kraftfulde 12V-vinkelslagnøgler på markedet. Det lange skaft giver slagnøglerne bedre adgang og optimal kontrol på steder, hvor pladsen er trang. Hovedprofilen på kun 71 mm i længden passer uden problemer på trange steder. Dette gør det muligt for brugerne at være mere produktive, fordi der er mindre behov for de forlængere, som typisk bruges på slagværktøj med pistolgreb.

 

 

Den kulfrie POWERSTATE motor i M12 FUEL vinkelslagnøglerne leverer et løsrivningsmoment på op til 300 Nm og fjerner genstridige bolte og beslag. Kombineret med Milwaukee Tools REDLINK PLUS-elektronik og REDLITHIUM batteri har vinkelslagnøglerne kraften og hastigheden til at løse forskellige arbejdsopgaver uden nedgang i ydelsen.

 

Takket være en 4-trins DRIVE CONTROL-funktion har brugerne suveræn kontrol over værktøjet og mulighed for at skifte mellem forskellige trin, der passer til den effekt og hastighed, der kræves til den pågældende arbejdsopgave. Alle fire trin giver maksimal præcisionsstyring, og det fjerde trin har en autostop-funktion, som forhindrer overspænding af bolte.

 

De nye M12 FUEL vinkelslagnøgler er en del af det batteridrevne M12-system, som er det største kompakte system på markedet. Værktøjets fokus er på at levere brancheførende holdbarhed og kraft på selv de mest trange steder. M12-systemet består aktuelt af mere end 80 løsninger.

 

 

Specifikationer

M12 FUEL ½" vinkelslagnøgle med friktionsring (M12 FRAIWF12-0)

  • 4-trins DRIVE CONTROL
  • Omdr./min:                         3000
  • Slag/min:                            3600
  • Maks. moment (Nm):           270
  • Vægt med batteri (kg):        1,7

 

M12 FUEL 3/8" vinkelslagnøgle med friktionsring (M12 FRAIWF38-0)

  • 4-trins DRIVE CONTROL
  • Omdr./min:                         3000
  • Slag/min:                            3600
  • Maks. moment (Nm):           270
  • Vægt med batteri (kg):        1,7

 

Læs mere om M12 FUEL™ vinkelslagnøglerne, se videoer af dem i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk 


Emner: M12

Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Daniel Lawaetz
Marketing Coordinator
Daniel Lawaetz
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen