2020-03-26 09:00Pressemeddelelser

PROFESSIONEL VANDPUMPE PÅ ÉT 18V BATTERI

Milwaukee Tool lancerer ny og innovativ M18 vandpumpe på batteri.

Den nye vandpumpe er særligt udviklet til de udfordringer med fjernelse af vand, som fagfolk inden for VVS og HVAC samt vedligeholdelsesteknikere møder dagligt i bolig, erhverv og industri. Den nye vandpumpe gør det muligt for brugerne at overføre vand hurtigere, så servicetiderne kan nedbringes.

M18 vandpumpen er fuldt selvansugende og er konstrueret med et fleksibelt pumpehjul, der begynder at pumpe vand fra indløb til udløb, så snart den tændes og uden behov for yderligere pumpning fra brugerens side. Med 1.817 liter i timen kan pumpen hurtigt flytte vand fra et område til et andet. Det fleksible pumpehjul danner en kraftig trykforskel svarende til en løftehøjde på op til 5,5 m. I kombination med en hovedhøjde på 23 m kan den nye vandpumpe nemt bruges til en lang række opgaver.

Vandpumpen er udstyret med REDLINK-elektronik, som beskytter mod tørpumpning ved at slukke pumpen, når den ikke længere får vand. Det hjælper til at beskytte motoren og maksimere værktøjets levetid. Samtidig har brugerne mulighed for at udføre andet arbejde imens uden at skulle bekymre sig om beskadigelse af værktøjet.

Batteriet tilsluttes i et praktisk, stænktæt rum bag på værktøjet, så det forbliver tørt under brug. Rummet passer til alle M18-batterier. Desuden giver en klar rude bedre mulighed for at overvåge pumpehjulet, så brugeren hurtigt kan løse problemer med f.eks. tilstopning. Værktøjet leveres med to ¾" messingtilslutninger, der passer til de fleste vandslanger.

Den nye M18 vandpumpe er fuldt kompatibel med hele M18™-sortimentet, der nu indeholder mere end 165 elværktøjer på samme batteriplatform.


Specifikationer:

M18™ vandpumpe (M18 BTP-0)

  • Selvansugende
  • Flowhastighed: 1817 l/t
  • Flowhastighed: 30,3 l/min.
  • Maks. løftehøjde: 5,5 m
  • Maks. vandløft: 23 m
  • Maks. vandtemperatur: 60 °C
  • IP-beskyttelsesklasse: IP54
  • Fæste: ¾" (19 mm) han-fæste
  • Vægt med batteri: 4,0 kg


Læs mere om M18 vandpumpen, se videoer af den i aktion eller find nærmeste forhandler på 
www.milwaukeetool.dk


Emner: M18

Om Milwaukee Tool

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Kontakter

Daniel Lawaetz
Marketing Coordinator
Daniel Lawaetz
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen